onsdag 21 september 2011

Inskolningsdag 2, BVC & Födelsedag

Dag 2 på Amandas inskolning, vi började kl 9 idag men idag var hon lite mer försiktig och höll sig ganska nära mig hela tiden. Hon var med på fruktstunden idag och hon var inte helt förtjust i att sitta i en egen stol men det gick en stund. Sedan gick vi ut lite och Amanda gungade lite och sedan gick vi en sväng i sanden och kollade på alla barnen. 10.30 körde vi hemåt, Amanda slocknade som ett ljus i bilen, hon var helt slut. När hon vaknade åt vi lite lunch.

Kl 13.00 var det dags för BVC besök, Calle mötte upp oss utanför. Det var en ny sköterska IGEN! Amanda väger nu 9360 g och är 75 cm lång. Hon skulle få vaccination idag också men den här sköterskan var inte alls bra på att sticka. På Amandas ena ben blödde det jätte mycket och på det andra inget alls. Hon höll även kvar nålen ganska länge, Amanda var riktigt ledsen och det gjorde så ont i mitt mammahjärta. Det vat så skönt att Calle var med.

När vi kom hem fick Amanda sina presenter av oss, hon fick en docka, en mikrofon med ljud och en klosslåda eller vad man kallar det. Amanda somnade sedan, hon var ju så trött. Sedan blev det middag och vid 18-tiden kom syrran och Johan ut och firade Amanda lite. Amanda fick ett prinsesstält, en klänning och en väska hon kan ha till dagis. Hon blev stormförtjust i tältet, hon vägrade att gå ut från tältet. Lägger ut en bild, den är inte av bästa kvalité men det gör väl inget :).




Funderar på om jag ska åka och storhandla imorgon inför helgen eller om vi ska ta det på fredag.
Får se hur det blir imorgon!

Sov gott mina vänner!



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. åh, likadant tält som Nelly :) Hon älskar oxå sitt :)) Kram

    SvaraRadera