lördag 27 augusti 2011

Träning, marknad & film

Trodde jag skulle få hjärtstopp igår när jag skulle lägga mig, Calle hade redan gått och lagt sig men jag tände min sänglampa och vad ser jag då på Calles sida på väggen?! Joooo en bauta spindel, den var så jävla äcklig. Fick väcka Calle och be han DÖDA den. Calle dödade den puh, men var helt nojji när jag gick och la mig. Vad ska dom i vårt sovrum att göra??

Fy fasiken vad jag var trött imorse, men hade bestämt att jag skulle träna idag. Åt frukost, packade träningsväskan och vid lite över 10 körde jag till Trelleborg. Blev inget jättelångt träningspass, efter ett tag blev jag helt matt och småyr men jag fick tränat i alla fall. Sedan mötte jag upp Amanda och Calle, vi gick en runda på marknaden. Alltid lika mycket folk. Fick köpt en jättefin kofta/jacka till Amanda, lägger ut bild imorgon för jag har inte haft möjlighet att fotografera henne med jackan på. Fick också köpt 6 par strumpor till Amanda.
Sedan körde vi till Maxi och storhandlade.

När vi kom hem fick Amanda middag och jag började att packa ner Amandas kläder som är för små. Åh jag längtar efter ett barn till. Finns inget bättre i hela världen än sina barn! Älskar Amanda så oändligt mycket.

Nu har vi precis kollat på en film, Angry driver. Den var bra och spännande men ändå lite överdriven. Men pulsen gick upp på en ett par gånger haha.

Nä nu ska jag in och titta till min älskade, underbara, finaste dotter <3.

1 kommentar:

  1. Hej snäckan :) Usch med spindeln, fy faaan! Åh, visst kan man få längtan efter en liten busunge till, jag fick det när vi såg filmer från när Nellan var liten, underbart, trots att hon mest skrek ;) Vi får ses snart igen!! Kram o puss

    SvaraRadera